Ervaringen

AnaMel werkt effectief tegen anale klachten. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de zalf gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

Gratis proberen
AambeienJeukPijn
5/5

Ben echt tevreden over de zalf. Soms last van aambeien, het werkt direct, stilt de jeuk en verzacht de pijn. Blij mee!

Miranda

Jeuk
5/5

Jaren last gehad van jeuk (vooral ‘s nachts) rondom de anus. Meerdere zalfjes van de huisarts geprobeerd om de geïrriteerde huid kalm te krijgen. Deze zalf bereikte in 2(!) dagen wat al die zalfjes van de huidarts in jaren niet bereikte. De jeuk was weg en bleef weg. Zeer tevreden en geen slapeloze nachten meer gehad.

Marco

Jeuk
5/5

Heel blij mee. Ik dacht nog een stap en dan naar de dokter maar het helpt al na twee dagen bij jeuk.

Anoniem

Pijn
5/5

Na twee weken ernstige buikgriep raakte mijn onderkant af en toe in de war. Daar bedoel ik mee dat er sprake was van lekkage van wat vocht. Incontinentie? Ja, nee, twijfel. Heb niet lang gewacht om de huisarts te bezoeken. Doorverwezen naar het ziekenhuis met als diagnose geen probleem met de sluitspier. Echter bleven de klachten aanhouden. Op eigen initiatief een privékliniek bezocht. Daar werd direct doorgepakt. Meneer u heeft een verzakking van uw slijmvlies en daar ga ik gelijk wat aan doen. Aan de binnenkant van de endeldarm zijn drie rubberbandjes gezet. Na een week al merkbaar verschil. Dus conclusie… niet mee tobben, heel menselijk en naar de huisarts, kliniek ermee. En dan als laatste AnaMel… natuurlijk en fijn om mijn huid, wanneer het wat schraal werd, te kunnen ‘repareren’. Zonder meer aan te bevelen.

Bert

JeukPijn
5/5

In een jaar van alles al geprobeerd. Meerdere zalfjes, elke dag douchen (geen zeep) en ademende ondergoed gedragen. Niks leek echt te helpen. Bleef maar last houden van jeuk/kriebels/steken en een gevoelige beschadigde huid. Vooral bij wandelingen erg onplezierig. Bij afvegen na toilet bezoek vaak een heel klein beetje bloed omdat de huid zo beschadigd is. Gebruik deze zalf nu 5 dagen en merk nu al een flink verschil! Na 2 dagen geen ongemak meer ervaren. Ik blijf mooi smeren de komende weken!

Jetze

Kloofjes
5/5

Het helpt irritatie en kloofjes snel herstellen. En het is een natuurlijke hersteller.

Esther

4/5

Het product voldoet redelijk maar blijkt enige tijd na stoppen met gebruik toch niet 100% te voldoen. Er is dan opnieuw een aantal beurten nodig.

Ph.

Jeuk
5/5

De eerste keer heeft het meteen goed geholpen de jeuk verdween binnen een paar dagen. Nu gebruik ik AnaMel alleen nog voor onderhoud. Zeer tevreden over de zalf.

J.

5/5

Raad AnaMel zalf zeker aan, had erge jeuk aan mijn anus. Door met AnaMel zalf te smeren is dit over. Wel een paar weekjes gesmeerd (2x per dag) maar is de moeite waard.

A.

5/5

Werkt zoals verwacht.

Henk

Jeuk
5/5

Deze zalf geeft direct verlichting bij jeuk is mijn ervaring, blij mee.

T.

Kloofjes
4/5

Voor mijn zoontje van 4 jaar gebruikt i.v.m. eczeem en kloofjes na corona besmetting. Werkt verzachtend en helend. Fijne crème.

B.

5/5

Werkt goed! Dat van de dokter werkte niet, maar dit wel!

F.

5/5

Fantastische zalf bij anale ongemakken.

Rois

Jeuk
5/5

Anamel is een goed product tegen jeuk in de bilstreek. Mijn hobby is wielrennen en daardoor heb ik altijd wel last. Na het ontdekken van deze zalf zijn mijn klachten sterk verminderd.

W.